Ana içeriğe atla

güneşi gördüm güneşi gördüüüümm:)



nihayet eve sızan güneş hüzmeleri ve çocuklarımın neşeli hali
 
filmden milmden bahsedecek değilim caanım mayıs gününde.ay nihayet bahar geldi yahut yaz mı demeli:)adı her neyse,güller gülistanlar açtı içimde.ben kendimi böylesi güneşe aşık bilmezdim.meğer ruhumun inatçı huzursuzluğu bir türlü terki diyar etmeyen bulutlar yüzündenmiş.



dişleri büyümüş de gülüşü değişirmiş
 
gökyüzü en yakışan maviliğinde,güneş bolca ama yakmıyor bedenimi.güneşin tüm güzelliği sarıp sarmalaması sadece.hani özlenen anne sıcağı gibi:(

illa dedim eşime illa bizi çayıra çimene götür.zaten elektrik voltajına tutulmuş santrifüjlü aletler gibiyim son 1 yıldır:)bakınız santrifüj:))

gittik.bursayı bilenler botanik parkı da bilirler.bilmeyenler meraktan ölürüz biz olmaz ki ama derlerse bu post resim dolu zaten.yok yetmez derseniz şurası işinizi çözer belki:)


arkada uludağ

yaylım yaylım yayıldık çayıra çimene.kızım derin uykulara geçti oğlum sinir katsayımızı fazlaca yükseltmeyecek bir sakinliğe erişti.huzur geldi,neşe geldi çıt çıt çedene ailemize:)


yeşil gibisi var mı be

elektrik atalım diye ayakkabı ,çorap ne varsa çıkardık:)

pazar günü de olsa erkence bir saatte 12 gibi evden çıkmanın akıllıca bir fikir olduğunu gördük.zira saat 15'ten sonra iğrenç ötesi bir kalabalık ve ses karmaşasına kavuşuyor güzelim park.gelenlerin öncelikli amacı kahvaltı yapmak çayırlar üzerinde.mangal yasak -ki yasak olmasa burası çoktaaan yanmış bitmiş kül olmuş inek nerede dağa kaçmış muhabbetine örnek teşkil ederdi-ve bu sayede oksijen soluduk içimize sadece.

çekirdek ailemin fertleri:)

her daim bagajda yere sermek için kilim tarzı şeylerimiz mevcuttur.bir koşu getirdi koncam.bulduk bir ağaç gölgesi.ohh.saatler ne güzel geçti.ehh gidelim artık dediğimizde saat 4'e yaklamıştı.


uyuyan güzel

mutlu çocuk

dün aynı zamanda eşimin doğum günüydü.bir fırsatını bulup çıkamadım ki alışverişe.ellerim bomboş sarıldım öptüm kutladım hayat arkadaşımı.40 oldu.ayy bir laf vardır ya hani,kırkından sonra azanı..diye gider:))yok yok kötü düşünmeyeyim ben:)


özene bezene çektiğim resim :((((



zoraki aldırdığım bir pasta ,gazoz vs.ile hazır fener de golleri takır takır dizmişken( değilim fenerli utanç içinde yüzen zavallı bir gsliyim ben ) mumları üfledi,küçük ayşe ezgim şaşkın şaşkın seyretti bizi.

az kaldı bebişim seninki de 26 mayısa inşallah.



Yorumlar

  1. ben senin minik tatlı kızına bayıldım desem nazar etmem demi :) çok şeker maşallah hafta sonu aynı frekanstaymışız bende dağ bayır gezdim güneş kemiklerime işledi :)

    YanıtlaSil
  2. o görünen 2 diş ne tatlı :D

    YanıtlaSil
  3. çok güzel fotoğraflar!! maşallah!
    botanik çok güzel ama o kalabalığı olmasa bir de..mangala bayılan bizler trafik manzaralı piknik yapıyoruz botanik önünde!

    YanıtlaSil
  4. bozulmasın ağzınızın tadı...

    YanıtlaSil
  5. Ortam çook güzelll...Allah agzınızın tadını bozmasın hiççç....Hep böyle gülümseme olsun yüzünüzde....

    YanıtlaSil
  6. ah bende gelince atıcam kendimi çayıra çimene...burda halen kazak mont giyiyoruz yahu:P

    YanıtlaSil
  7. negüzel bir yer yemyeşil
    güzel birgün geçitdiğiniz fotoğraflardan belli.
    keyfiniz bol olsun

    YanıtlaSil
  8. oh oh maşşalah çok güzel geçmiş hafta sonu,güneş baştan çıkarıyor dimi insanı seviyorum güneşi:)40 'ına kadar neyse kırkından sonrada o olur sevgi ,duyma o hazır kalıp sözlerini:)

    YanıtlaSil
  9. Nice mutlu senelere beraber, miniğin gülüşü ve dişlerine bittim be:)

    YanıtlaSil
  10. Yeşili camlar ardında görüyoruz zira otursak popolar ıslanacak gelmiyor buralara yaz. Güzel görünüyorsunuz çıt çıt çedene ailesi çok güzel maşallah.

    YanıtlaSil
  11. Gülücükleriniz daim olsun :)
    özlem

    YanıtlaSil
  12. Ohh ne güzel çayır çimen, eşine nice yaşlar olsun.Benim için de bir Uludağ Gagozu hüpletseydiniz dağın eteklerinde:)) çok çok sevgiler.

    YanıtlaSil
  13. baharı kutlamışsınız gerçekten.darısı hepimizin başına

    YanıtlaSil
  14. ohhh cayır cimen ne güzel maşallah diyeyim.eşinle mutlu güzel görün inşallah .kızın ne güzel büyümüş maşallah allah nazardan saklasın

    YanıtlaSil
  15. güneş gerçekten insanın hem içini hem dışını ısıtıyor değil mi?mutluluk veriyor insana...dişleri ne güzel olmuş onun,tatlı şey.biz dörtledik,dişlek dişlek gülüyoruz şimdi,bayılıyorum bebeklerin bu hallerine...

    YanıtlaSil
  16. ahh biz de 6 mayıs için çayır çimen hayalleri kurmuş, kızartmaları, poğaçaları, atıştırmalıkları bile hazır etmiştik. ne oldu? o gün bi güzel yağmur yağdı. piknik yalan oldu. canımın feci şekilde piknik çektiği şu günlerde feci özendim bulunduğunuz mekana...

    YanıtlaSil
  17. Allah mutluluğunuzu bozmasın tatlım.Kızına bayıldım 41 kere maşallah benim yerime bol bol öp prensesi:))

    YanıtlaSil
  18. çok güzel..ne mutlu size..

    YanıtlaSil
  19. Harika...
    Yaz mevsimi benim mevsimimdir.Güne$ olsun baska birsey istemem.
    Dogum gününüz kutlu olsun.
    seni ve cocuklarini öpüyorum

    YanıtlaSil
  20. Sevdim bu çocukları ben.. Ben sevdim bu çocukları.. Birlikte mutluluğunuz daim olsun ailecek...

    YanıtlaSil
  21. şerife;nazar etmezsin ,maaşallah demişsin.doğru gerçekten kemiklerimiz dahi ısındı:)

    bahar;ben de aşıkım o dişlere:)

    bahated;çok kalabalık kesinlikle.kent ormanına gitseniz mangal için,biz öyle yapıyoruz.

    sedo;aminnn

    reyhani;sağolasın ya

    dilek;resimleri koyarken aklımdaydın.ahh şimdi nasıl canı gider dilek hatunun dedim:)

    elif;çok güzel yer .resimlerden bile güzel.

    ayşen;güneşi gördüm ya daha mutlusu yoktur benden.ve 40lık için yazdığın kesinlikle daha doğru:)

    aslısın;çok teşekkürler,ben de bitiyorum o dişlere:)

    ebru;sağolasın canım.ankara yine sağanak diyordu bu sabah.üzüldüm sizler adına:(((

    YanıtlaSil
  22. özlem;aminn canım sizinkiler de

    sinem;senin şu bursa aşkın beni öldürecek.ver ankarayı bana vereyim bursayı sana:)web siten çok şık olmuş efemmm:)

    neval;deniz yanıbaşında şekerim asıl sana bahar gelmiş olmalı.bak bak iç çayını kahveni:)

    bigo;zayıf mayıf dedin habire yedirdim kızı:)büyüttüm sonunda:)güzel dileklerin için çok teşekkürler

    kpsszede;güneş hücrelerime kadar indi:)bizim kızın üstte 3 altta 2 dişi var.kibar kibar gülünce iki tane gibi görünüyor:)

    gülcan;tühh ya ben de olsam iç geçirirdim.bu hafta sonu gidin bari.onca hazırlık yalan oldu ha.evde de iştahla yenmezki:(

    aylin;sağol teyzesi.öperim.sen de öp minnoşlarını.

    tuğba;teşekkür ederim şeker.bak kaç keredir sayfana geliyorum karma karışık bir görüntü var.yorum bırakamıyorum.sen şu temanı mı değiştirsen???

    aslı;yazı ben de severim lakin bunun manyak sıcakları var.o zaman ne yaparız acebaaa:))

    prof;teşekkür ederim güzel temennilerinize.yollayayım ben çocukları evcek sevin siz.bıkınca gönderirsiniz:))

    YanıtlaSil
  23. bebişe bayıldım çok tatlı maşallah Allah nazarlardan korusun :)

    YanıtlaSil
  24. güzel bir gün olmuş, güzel bir ömür olsun onlarla..
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  25. güneş bizi terketti yine bu gün:(

    YanıtlaSil
  26. yerden uzak;çaldım çaldım:)) ♥♥♥♥♥♥♥

    otsumimar;hoşgeldin ve çok teşekkür ederim dua gibi sözlerine

    emine;ne güzel dilekler varolasın.

    serpil;gitti evet yine çöktü omuzlarım püff

    YanıtlaSil
  27. ya off üniversitedeyken ne çok gider, bisiklet kiralayıp gezerdik yahu.. çok fena anılarım depreşti bak şimdi.. Yahu hep sorcam sorcam unutuyorum, önümüzdeki haftalarda bi bursa gezisi planlıyoruz eski dostlarla.. çoluk çombalak nerelere gidilir, neler yapılır sence.. bununla ilgili de bi post yazsan ne iyi olur be sitarem.. çok mu şey istemiş, ayıp etmiş olurum:P

    YanıtlaSil
  28. feride;zaten bisikletlilerden yolda yürünmez olmuş park.çayır kısmına atmak zorunda kalıyor insan kendini:)
    valla ben pek bi gezgin değilim bursada.çocuklardan insan gibi gezemediğimiz için:(bir ara cumalıkızıka giderdik.gözleme yenir kahvaltı edilir orada.saitabat şelalesi var piknik mangal alabalık her bir şeye uygun.ister kendiniz mangalla gidin hazır masalara kurulun ister tesislerde yemek yiyin.saitabatta bir de şu var http://www.saitabatkkdd.org/
    nilüfer tarafında kent ormanı var çok güzeldir orası da bak
    http://www.nilufer.bel.tr/?i=hizmetlerimiz&id=137
    sonra yakın yerler gölyazı,uluabat,gemlik,mudanya var.balık yenir deniz seyredilir göl manzarası izlenir gibi:)aklıma gelenler bunlar şeker.

    YanıtlaSil
  29. hmm sağol bacım.. galiba dağa çıkıp inkayada bi kahvaltı, sonrasında ucurtma çayır çimen mevzuuna giricez .. bakalım gelişmelerden haberdar ederim ehi ehi :D

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

yaz şekerim ,ellerin dert görmesin:)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Biricik Gelinime Mektup

canım gelinim; seni şimdiden özledim.ne kadar şanslısın ki böylesi çatlak,patlak ,yusyuvarlak bir kayınvalide sahibisin.umarım senle tanışıncaya kadar dairesel ölçülerimi keskinleştirmiş oldukça kemiksi bir yapıya kavuşmuş olurum.yok eğer hala üç iks larç bir hal görürsen bünyemde sakın yüzüme vurmayasın zira bu benim barışmaya çalışıp ta bir türlü uzlaşamadığım tek uyuz yanımdır. umarım sarı saçlı ve kahverengi gözlüsündür.eğer değilsen en acilinden röfle yaptırmanı umuyorum.malumun üzere oğlum kendisi çiğ bir sarı oğlan olmasına rağmen saplantı derecesinde sarışın hastası.şükür ki yapay sarışınlığa da prim veriyor.es kaza sarışın olup da bir anda saçını kızıl mızıl yapayım demeyesin.kapının önüne konman an meselesidir.şahsen bu mealde kovulmanın eşiğine gelmiş bir ana olarak,bu sana naçizane bir dost uyarısıdır:))) güzel gelinim;oğlumu sevip aşık olmak gibi bir gaflete düştüğünün farkındayım.ee napalım gönül bu tabi ota da mota da hesabı:)kaşına mı gözüne mi hayran kaldın bilem

KREŞ

Evet ben işe kızımsa kreşe başladı. içimin burukluğu birazdan okuyacaklarınız olmasa kat be kat olurdu eminim.ve ben buruk muruk değilim esasen.iyi bile sayılırım. yıllar önce oğluş 3,5 iken (şimdi 10 yaşında) evimize hem yakın hem o yaşa göre uygun tek kreş vardı.o da şimdi kızımı verdiğim kreş.bina,yer aynı ama sahipleri tamamen değişmiş.bu durum beni rahatsız etse de yine tıpkı oğlumda yaşadığım lokasyon ve yaş sınır aralığı burayı bir daha seçmeme sebep oldu.ve iyi de oldu. gencecik ,çok candan bir öğretmenimiz var.grubundaki çocuklar hep benzer aylarda.20 aylık 18 aylık gibi.toplam 8 çocuk var sanırım. babamız öğretmen olduğu için 15 tatili fırsat bilerek ben işe dönüş yaptım kızımı da yarım günlük süreler halinde kreşe alıştırmaya başladık.bugün 3. gün ve gidişat umduğumdan da güzel . öğretmenimiz  çok hoş bir yöntem seçmiş.bir defterimiz var .her gün çocuğun gelişimi ve o gün yaptıklarıyla ilgli notlar tutuyor.ve yine her gün çocuğun çantasıyla eve gönderiyor.böylece a

Evlilikte Huzur:)

"Arkadaşları, yeni evli gence, bir çay sohbetinde: “Sen evleneli neredeyse bir sene oldu,  ama maşallah sizin evden çıt çıkmıyor, siz hiç tartışmaz mısınız?” diye sorarlar. “Hayır” diye cevaplar yeni evli genç ve ilave eder: “Akşam işten geldiğimde, kapı açılınca  hanıma şöyle bir bakarım. Eğer hanım, eteğinin ucunu belinde topladıysa bilirim ki hanımın  günü iyi geç ......memiş ve havası yerinde değil. Hiç ekmek, yemek sormadan usulca  mutfağa süzülür, aceleyle birkaç lokma atıştırır ve ortalıktan toz olurum. Olur ya bazen de  benim asabım bozuk olur. O zaman fesin püskülünü her zamankinin aksine soldan sarkıtırım.  O da bunu görür, asabi olduğumu anlar ve hiç sesini çıkarmaz, hemen yemeğimi, çayımı  hazır eder. Etrafımda pervane gibi döner. Bu nedenle biz hiç kavga etmeyiz.” Dinleyenlerden biri: “Peki birader, kapı açıldı, yenge eteğin ucunu belinde toplamış, sen de  fesin püskülünü soldan sarkıtmışsın. İki taraf da asabi, o zaman ne olacak?” diye sorm