Ana içeriğe atla

TAŞINIYORUM


nihayet ve nihayet koncamı işleye işleye bir dantel edasında ,şu kıl kaptığım her geçen gün kederden kedere düştüğüm evden TAŞINIYORUMMMMM:)

ev160 m2 desem ne dersiniz. gel gelelim yatak odası pek ufak.bir yatak bir gardırop sığsa ancak yani.o kadar büyük ev yaparsın da ne diye bir odasını kıç kadar yaparsın be adam diyesim geldi ama sustum:)

kuzey-güney cepheli,2 balkonlu,bir balkonu kocaman ve barbekülü,salon uludağ manzaralı,arka odalar önü açık ferahlığa bakar şekilde.üstelik evin hemen altında arka cephede çocuk parkı bile var.araba koymak için park yeri müsait,kombili,hilton banyolu.çift tuvalet ,parke,kartonpiyer,amerikan kapılar ve çelik kapı .çok mu saydım döktüm nedir.yok biraz daha anlatayım:)

salon 30 m2 vardır herhalde.gelin görün ki benim salona koyacak bir salon takımım ,konsolum ,adam gibi bir yemek masam yok henüz.eh o da taşındıktan sonra yine koncamı dantel dantel daha olmadı iğne oyası gibi işleyerek en içime sineninden hallolur diyeyim.
Tık Tık

mutfak pek ferah.ortaya koca bir masa konur.salon masası diye DOĞTAŞtan 5-6 sene önce aldığım ve bin milyon üçyetmişkez pişman olduğum bir ahşap masam var ,onu koyayım diyorum.niye pişman oldun derseniz,masayı alalı daha 2-3 ay olmuşken tam orta yerinde kabarma başladı.her geçen gün büyüdü büyüdü kabarcıklar halini aldı.çağırdık adamları bakın şuna ,olmazsa alın götürün başka verin dedik.olmaz hanfendi siz bu masaya su dökmüşsünüz dediler.nası ya dedim bu bir yemek masası değil mi kardeşim su da dökülür,hoşaf ta.hayır dediler örtü kullanmalıydınız.bunlar kaplama olduğu için ek yerleri zamanla kabarma yapar,sorun sizde:( ee dedik ne olacak şimdi?siz en iyisi bu kabaran yere sıcak ütü basın diyerek fikir beyan ettiler.ve sıkı durun eşim ben evde yokken bu fikri hayata geçirmiş:)sonuç mu;kabarmasını bırakın o kısım komple kabuk attı:)diyeceğim o ki siz siz olun DOĞTAŞ markasına güvenmeyin,hele masalarına hiç:)

gelelim asıl mevzuya ev diyordum güzel diyordum.bir dolu yeni eşya lazım olacak ,şimdiden oraya buraya bakıyorum.yeni yatak odası,hem kız hem oğlan artık aynı odada olacakları için bir büyük çocuk odası acil ihtiyaç oldu.bazaları,yatakları ve kendi yatak odası takımımı İSTİKBAL alayım diyorum.portmanto,çocukların dolapları vs.İKEAdan tamamlama niyetindeyim.
Tık tık
haaa unutmadan,evi satın alıyor filan değilim.kiraya gidiyorum yine.500tl den 600 tl ye geçiş yapacağız ama olsun değer.hem eşimin okulu çok çok yakınlaşmış olacak hem oğlanın gideceği yeni okul pencereden baktığımda görebileceğim mesafede.üstüne benim iş yerimin servisi bu kez kapımın önünden geçecek.ev ana caddede çünkü.

şimdiden heyecan sardı.dört gözle okulların kapanmasını ,8 haziranı bekliyoruz.en güzeli olsun hakkımızda.sevincim kursağımda kalmasın inşallah.bundan sonrası kendi evime taşınmak olsun hayırlısıyla.

Yorumlar

  1. kiracı olmak çok zor iyi biliyorum.inşallah allah cümlemize evimize geçmeği nasip eder.kolay gelsin

    YanıtlaSil
  2. hayırlı olsun canım..
    inşallah bir gün bu heyecanın en güzelini,kendi evin için yaşarsın..
    :)
    sevgiler canım..

    YanıtlaSil
  3. Hayırlı olsun yeni eviniz, güle güle oturun inşallah.
    Yeni fotoğraflarıyla içimizi aydınlatacak evinizden kareleri bekliyoruz :)

    Sevgiler...

    www.ceylinolmez.com

    YanıtlaSil
  4. amanın Allah kolaylık versin çocuklar da yaşadı maşallah
    temizliği biraz zor olsa da becerikli kadınsın diyorum güle güle oturun ...

    YanıtlaSil
  5. Ohh, Allah içinize sindirsin. Çok severim taşınmayı, tedbil-i mekanı. İstediğin gibi ferah, aydınlık mı?

    YanıtlaSil
  6. hadi hayırlısı bakalım:)inşallah gönlünden geçenler gerçekleşir tatlım

    YanıtlaSil
  7. Tebdili mekanda ferahlık vardır taşın ...
    13 senede 6 kez taşımnmış birisi olarak tavsiye olunur.. Bu zamana kadar ilk defa bu sene eve boya badana yapılacak değişiklik güzeldir ve de yorucudur ona göre..

    YanıtlaSil
  8. içine sindiyse hiç sorun yok,canın nasıl isior hepsini yap içinde kalmasın:)doğutaş ta kendini yenilemiş,çok modern koltuk tk var:) allah içine sindirsin,belli ki sen o evden bayağı bunalmışsın..sevgiler

    YanıtlaSil
  9. Gözün aydın, ben de taşınma konusunda ve sayısında kendi çapımda rekorlara sahibim. Genelde bir evde bir yıldan fazla kalmam, hemen sıkılır taşınırım. Bir de apartmanda oturamam, köpeğim var. Bahçeli, kocaman evler benim de tercihim:)
    Doğtaşın kitaplıklarını çok beğeniyorum, evimde de kullanıyorum, hatta kütük gibi sağlam diyebilirim. Ama masayı istersen iyice zımparalayıp dilediğin renge boyayabilirsin, yeni gibi olur. Tekrar hayırlı olsun ve inşallah kendi evine sahip olmayı nasip etsin Allahım:)

    YanıtlaSil
  10. uludag manzaralı kocaman ev ne kadar harıka..hayırlı olsun ınsallah sızın olur:)) ayrıca cok sanslısınız ıstanbulda kıralar ohooooooooooo:)

    YanıtlaSil
  11. benim bile içim ferahladı:)

    YanıtlaSil
  12. Sevgicim yeni başlangıçlar, yeni eşyalar guzeldir:)
    İyi günlerde otur.

    YanıtlaSil
  13. Ohhh Sevgicimm.. nasıl güzel anlatmışsın..Okurken içim açıldı nasıl sevindim senin için :))Bu yaz bize de bir taşınma var bakılım hayırlısıyla..Ben de ev arayışları içindeyim..Umarım ben de senin gibi böyle içime sinen bir ev bulurum.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  14. Wayyy 160 mkare! Ben de taşınmak istiyorum :( Yalnız salon için Seray'a bakmanı şiddetle tavsiye ediyorum. Sağlam, modüler, modern harika yani. Evlenirken eşim almamıştı, içimde kaldı, eşya değiştireceğim de ilk gideceğim yer olacak inşallah :) Mutluluklarrr

    YanıtlaSil
  15. sevgi sanırım aynı semtte biryerlere gidiyorsun. sevinmişsin. ben de sevindim:)) tebdil-i mekanda ferahlık vardır. 4,5 yılda 4 ev değiştirmiş biri olarak söylüyorum:)) 160 m2 düşünemedim inan, oturduğum ev 122 m2:)) yayla gibi desene:)) güzeldir taşınmak:)) güle güle oturun. sana şimdiden kolaygelsin canım.

    YanıtlaSil
  16. çok çok sevindim sevincin yazından taşmış bana yansıdı.allah o evi yada daha güğzelini almayı nasip etsin :)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  17. Görkem in dediğine katılıyorum. tebdil-i mekanda hayra alamet vardır. ohh yeni ev yeni düzen. mis gibi

    YanıtlaSil
  18. Oooohh ne güzel.Güle güle otur.Yerleşince yeni ev resimleride paylaşırsın artık

    YanıtlaSil
  19. canım hayırlı olsun bakarsın kendi evini almışsın.inşallah en kısa zamanda rabbim nasip etsin.iyi ve sağlıklı günlerde oturun .sevgiler

    YanıtlaSil
  20. çok güzel şimdiden hayırlı uğurlu olsun :)) ve bi de kolay gelsin, at atılacakları hafifle bolcana :)))

    YanıtlaSil
  21. hayırlı olsun. umarım kendi evine taşınmanı da kutlarız ;) ben de hafta sonu evimi taşıyacağım. Sana da kolay gelsin ;)

    YanıtlaSil
  22. oooooo süper olmuş süper...dur burdan yorum yapmakla olmuycak sabah ilk iş arıyayım uzuunnnn uzun konuşalım...öperim

    YanıtlaSil
  23. Yeni evinizde huzur diliyorum, masa için üzgünüm eşim mobilya ustası sordum şimdi profesyonel bir usta tamir eder ancak dedi:))
    Öğlen okuyamadım dı ancak gelebildim ziyarete:))

    Not: Facedeki Zeynep Öztürk ...

    YanıtlaSil
  24. ohhhhhhhhhh pek sevindim Sevgicim,pek mutsuzdun bu evde.Hadi bakalım inşallah ağız tadıyla oturmak nasip etsin Allah.
    Hem tebdili mekanda ferahlık vardır dimi?

    YanıtlaSil
  25. Taşınmandan çok maceralar okuma ihtimalime sevindim desem bencil mi olurum:))) şaka bir yana allah içine sindirsin sen bursa da değil misin mobilyanın göbeği ben muayenehane için saloniden aldım takımları ev gibi döşedim çünkü inegöl menşeidir bilirsin taş gibi çıktı vallahi bembeyaz koltuklar siliniyor pırıl pırıl yani inegöl dururken ikea doğtaş neyine diye sorarım :)

    YanıtlaSil
  26. bu özelliklerde bir ev için şaka gibi kira sitarem. ist. ölçülerine göre tabii

    YanıtlaSil
  27. Değişiklik lazım arada,herşey gönlüne göre olur inşallah.

    YanıtlaSil
  28. kum tanem;inşallah hepimiz için olsun bu dilekler.

    kekiğim;yaşarım yaşarım da vakti zamanı nedir bilmem,hayırlısı.

    ceylinin annesi;çok sağol şekerim.bakalım bakalım ne kareler gelecek:)

    minecim;büyük ev daha kolay temizleniyormuş ,arkadaşlardan biliyorum.alırım elime bir vileda balerin edasıyla tabi biraz tosun bir balerin:) silerim salına salına:))

    görkem;ferah aydınlık en çok da bu yüzden sevdim ya.ben de severim taşınmayı adamım gıcık kapar öfff.

    gülümseyenim;gönlümün istediğine ereyim artık inşallah.

    adaşım;çok be ya .zordur öyle zırt pırt taşınmak.yok benim bünyem kaldırmaz o kadarını.

    YanıtlaSil
  29. nalan;doğuş deme banaaa:)çok bunaldım çok.mutluluğum buna bağlı sanki.tuhaf ama.

    bahar;sen de mi doğtaşçısın amaniiin.yok ben almıyım:)sitene baktım da pek zevklisin be.gönlüne göre olsun umarım bulduğun son ev.

    kokoş hanım;ist.da doğup büyümüş 22 yılın geçirmiş biri olarak çok iyi bilirim kira belasını.zaten orada yaşayamayız biz.boyumuzu aşar.bursa için 600 yüksek bir rakam bile sayılır.

    zoitsa;di mi:)enerjim geçmiş sana da.

    aylin;yenilenme süreci bahar mahar topyekün işte.iyi olacak iyi.

    araştıran annem;umarım gönlüne uyan bir şeyler bulursun.arayışın mutlu bitsin,huzur gelsin.

    meral;sen yazınca baktım tüm ürünlere.tam kafamda da canlanmıyor ki şu olsun şu olsun diye.daha zaman var.bol bol bakarım.sağol verdiğin fikir için.

    YanıtlaSil
  30. nagiş;aynen yayla mı desem mera mı:)koridor var upuzun ve geniş.banya bi geniş.salon epey büyük.bi de balkonlar 2 tane koca koca.onları da dahil edince 160 dedi adam.oturumu belki 140-130dur bilmem ki.evet evet aynı semt,kaplıkaya tarafı:)

    birgülcüm;inşallah canım inşallah.sevinçler paylaştıkça çoğalır demişler di mi ya.

    nilhan;şimdilik ev pis gibi:)oturunca olur mis gibi:)

    derya;paylaşmak farz mı oldu ne bu kadar yazınca:)

    mihrimah;bakarım olur belki.acelem yok ya.ben evden ziyade eşyam kullanışlı ,düzgün olsun,içinde yaşarken mutlu olayım istiyorum.

    YanıtlaSil
  31. Kolay gelsin diyeyim bu yaz ben de taşınacağım nasıl büyüyor gözümde:(((

    YanıtlaSil
  32. hadi bakalım hayırlısı,soluk aldığın yer çok önemli gönlüne göre olan olsun inşallah,ha bide benden tavsiye sen şimdiden kullanmadıklarını yavaş yavaş kutula,ve ustune yaz,çok iyi oluyor:)

    YanıtlaSil
  33. yeni ev,yeni eşyalar ne güzel,güle güle oturun :))

    YanıtlaSil
  34. hayirli ugurlu olsun.Yeni ev heyecani bambaskadir,keyifle oturursun umarim:)

    YanıtlaSil
  35. kolay gelsin.. inşallah her şey gönlünce olur.. blogger annelerden geliyorum...

    YanıtlaSil
  36. Güle güle oturun yeni evinizde, sağlıkla ve sevgiyle...
    O küçük problemler zamanla hallolur ve derin bir ohhh çekersiniz :))

    Darısı kendi evinizde oturmaya olsun dilerim :)

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  37. O kadar güzel ve heyecanla anlatıyorsunuz ki benim bile taşınasım geldi:)Yeni ev,yeni eşyalar..İnsanın içi kıpır kıpır olur bilirim..Yeni evinizde güle güle sağlıkla oturun..Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  38. Hayırlı uğurlu olsun, güle güle oturun:)

    YanıtlaSil
  39. Sevgicimmm! ne cok sevindim tasiniyorum deyince,ne güzel hersey yenilenecek,hem istedigin gibiymis orasi cok daha mükemmel,eminim söyle derin bir nefes aldiracak sana, tasinmak stresli olsada buna deger bence,ah birde ben tasinabilsem Sevgi,ayagini sürü giderken olurmu?cok öptüm seni ve Aysecigi...

    YanıtlaSil
  40. ütü basın fikrini sevdim, hahahaha

    YanıtlaSil
  41. yuppii bursalı bir blogger dha cnm cok memnun oldum;)mucx

    YanıtlaSil
  42. anne kalemi;en çok atılacaklar kısmı beni yoruyor.evin yarısından fazlasını atsam olacak o derece:)

    fincan hanım;ooo baharı bekleyen kumrular gibi siz de taşınmak için kışın çıkmasını mı beklediniz.şimdi ben bu satırları yazarken siz yeni ev yeni bir hayata geçiş yapmış olacaksınız yani.ne güzeeel.

    dilek;ah bi de yüz yüze görüşseydikkk,hayırlı haberlerini merakla bekliyorum canımmm

    zeynep;tanıdım be tanımaz mıyım.yüksek topuklu resim senin biliyorum:)ilk başta ben de epey üzülmüştüm.artık aldırmıyorum.gitti giden tey tey teyyyy:)

    YanıtlaSil
  43. gönül;öyle beee hala mutsuzluk hala çöküntü hali var bende.bi taşınaydım bi yaz geleydi...

    sinem;bi anım daha var o da inegöl mobilya ile ilgili hayatım.saloni çok fahiş fiyat geldi bana açıkçası.5 yıl önce salona yine koltuk takımı yaptırdım .inegöl mobilya menşeili.tasarımlı filan.oturmayeri koyu olsun dedim kırmızı.öyle fena su lekeleri tuttu ki kosla bile çıkarmıyor.en sert sünger olsun dedim en adisini takmışlar 3 yılda hamura döndü.kollar arkalar suni deri krem olsun dedim.onu da en adisi yapmışlar.ufacık bir kalem ucuyla caaart deliniyor.nasip mi dersin ne dersin?o yüzden eşim asla markası ,servisi ,ardı arkası olmayan mobilya alma taraftarı değil artık.yaa böyle:(

    YanıtlaSil
  44. nevalcim;kesinlikle ist için şaka gibi.belki bağcılarda sultanbeylide filan tutulur değil mi:)

    özlem;severim değişikliği ya aslında her kadın sever değişikliği:)iyi olacak inşallah.

    bilgenin anası;büyümesin gözüne.yepyeni olacak her şey de.aldığım oksijen bile değişecek de.secret yap:)

    ayşen;senin bu öğüdünü okuduğumdan beri ay bi kolileme yapsam mı ay başlasam mı deyip duruyorum.hadi hayırlısı ne zaman başlarım ki?!

    rüyada;çok sağolun.aminn.

    cucu;inşallah.

    emine;hoşgeldin.seni önceden de tanıyordum.arayı uzatma:)

    zeugma;inşallah evim olur dilediğim zamanda.

    YanıtlaSil
  45. elif;olsun be gülüm:)

    şekerci hatun;adını bilemedim:))keyif aldığına sevindim.olmazsa sen çık gel benimle taşın:)

    uzun ince yolum;sağolasın inşallahhh

    serpil;sen acilen türkiyeye taşın bacım bırak oraları.güzel sözlerin için çooook teşekkkür ederim.

    pinky;hoşgeldinn.fikri sev ama sakın deneme :))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

yaz şekerim ,ellerin dert görmesin:)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Biricik Gelinime Mektup

canım gelinim; seni şimdiden özledim.ne kadar şanslısın ki böylesi çatlak,patlak ,yusyuvarlak bir kayınvalide sahibisin.umarım senle tanışıncaya kadar dairesel ölçülerimi keskinleştirmiş oldukça kemiksi bir yapıya kavuşmuş olurum.yok eğer hala üç iks larç bir hal görürsen bünyemde sakın yüzüme vurmayasın zira bu benim barışmaya çalışıp ta bir türlü uzlaşamadığım tek uyuz yanımdır. umarım sarı saçlı ve kahverengi gözlüsündür.eğer değilsen en acilinden röfle yaptırmanı umuyorum.malumun üzere oğlum kendisi çiğ bir sarı oğlan olmasına rağmen saplantı derecesinde sarışın hastası.şükür ki yapay sarışınlığa da prim veriyor.es kaza sarışın olup da bir anda saçını kızıl mızıl yapayım demeyesin.kapının önüne konman an meselesidir.şahsen bu mealde kovulmanın eşiğine gelmiş bir ana olarak,bu sana naçizane bir dost uyarısıdır:))) güzel gelinim;oğlumu sevip aşık olmak gibi bir gaflete düştüğünün farkındayım.ee napalım gönül bu tabi ota da mota da hesabı:)kaşına mı gözüne mi hayran kaldın bilem

KREŞ

Evet ben işe kızımsa kreşe başladı. içimin burukluğu birazdan okuyacaklarınız olmasa kat be kat olurdu eminim.ve ben buruk muruk değilim esasen.iyi bile sayılırım. yıllar önce oğluş 3,5 iken (şimdi 10 yaşında) evimize hem yakın hem o yaşa göre uygun tek kreş vardı.o da şimdi kızımı verdiğim kreş.bina,yer aynı ama sahipleri tamamen değişmiş.bu durum beni rahatsız etse de yine tıpkı oğlumda yaşadığım lokasyon ve yaş sınır aralığı burayı bir daha seçmeme sebep oldu.ve iyi de oldu. gencecik ,çok candan bir öğretmenimiz var.grubundaki çocuklar hep benzer aylarda.20 aylık 18 aylık gibi.toplam 8 çocuk var sanırım. babamız öğretmen olduğu için 15 tatili fırsat bilerek ben işe dönüş yaptım kızımı da yarım günlük süreler halinde kreşe alıştırmaya başladık.bugün 3. gün ve gidişat umduğumdan da güzel . öğretmenimiz  çok hoş bir yöntem seçmiş.bir defterimiz var .her gün çocuğun gelişimi ve o gün yaptıklarıyla ilgli notlar tutuyor.ve yine her gün çocuğun çantasıyla eve gönderiyor.böylece a

Evlilikte Huzur:)

"Arkadaşları, yeni evli gence, bir çay sohbetinde: “Sen evleneli neredeyse bir sene oldu,  ama maşallah sizin evden çıt çıkmıyor, siz hiç tartışmaz mısınız?” diye sorarlar. “Hayır” diye cevaplar yeni evli genç ve ilave eder: “Akşam işten geldiğimde, kapı açılınca  hanıma şöyle bir bakarım. Eğer hanım, eteğinin ucunu belinde topladıysa bilirim ki hanımın  günü iyi geç ......memiş ve havası yerinde değil. Hiç ekmek, yemek sormadan usulca  mutfağa süzülür, aceleyle birkaç lokma atıştırır ve ortalıktan toz olurum. Olur ya bazen de  benim asabım bozuk olur. O zaman fesin püskülünü her zamankinin aksine soldan sarkıtırım.  O da bunu görür, asabi olduğumu anlar ve hiç sesini çıkarmaz, hemen yemeğimi, çayımı  hazır eder. Etrafımda pervane gibi döner. Bu nedenle biz hiç kavga etmeyiz.” Dinleyenlerden biri: “Peki birader, kapı açıldı, yenge eteğin ucunu belinde toplamış, sen de  fesin püskülünü soldan sarkıtmışsın. İki taraf da asabi, o zaman ne olacak?” diye sorm