Ana içeriğe atla

evet deliyim ,SENİ DELİCE SEVİYORUM!

aşk muhteşemdi seninle.mütevazi olduğu kadar coşkulu ve sarsıcı.

kimse bilmezdi ben ölürdüm.ölüm gözlerinden içime damarlarıma kanıma oradan ruhuma ince bir dokunuşla kalbimin en hassas noktasına varırdı.

rüzgar eser,yağmur yağar,kar tipi boran geçerdi başımdan senin aşkın geçmezdi.sevilme kelimesi dudaklarında başlar ellerinde sırasını beklerdi.

sevgili demezdim sana .hiç demedim.kelimeden öteydi senin sevgin.bendeki yansıman ,bendeki diğer yarın ve yarınlarım.

caddeler çok aşık gördü.herkes sarılır herkes dans ederdi evet.ve belki herkes aynı öpüşürdü ama sen bambaşka öperdin.

ellerimiz aşık olurdu kenetlenince.ruhumu ruhuna katıp en lirik şarkıları mırıldanırdı dudaklarım.sen izlerdin.izlerken bakışların içimi delerdi.hiç kimse sen gibi bakmazdı.ve beni böyle hiç kimse yakmadı.

kavuşmak için can koyar baş koyar ne çabalar dökerdik.sana gelen yollarda içim güvercin telaşıyla bin çırpar aklım deli bir kimliğe bürünürdü.sonu önü yoktu.sendin gelmişim geçmişim ve yaşanacak hayallerim.

"içimi yarıp seni içime sokasım geliyor" derdin ,şımarık bir kahkaha atar delice sarılırdım.mutlu aşıklardan daha mutlu ,körkütüklerden daha aşık,yıllanmış şaraplardan daha keskin bir tadı vardı sevgimizin.sevmek nasıl da güzeldi.



ve şimdi

çok mu yorulduk çok mu sarstık kendimizi.bize mi kıydılar biz mi hoyrat davrandık kalplerimize.

başka bir kadın başka bir adam görüyorum bazen aynalarda.ruhumu arıyorum aynanın sırlarında.kayboldun küçük aşık ,kayboldun ve ne kolay yittin kendini diyorum kendime.

çokça sana ,zalimce kendime vuruyorum zincirleri.unuttuğuma kızıyorum aşkı.unutturduğuna kızıyorum.

suçu sana atmak hep kolay geliyor .kendimi suçlarken yine sana dönüyor oklarım.kendimden kaçıyorum.


bana kapkara dünyamı pespembe eden adamı hafızamdan siliyor, günün telaşlarında sıradanlaşmış bir karı-koca görüntüsünde gıpgri görüyorum.

su damlası gibi başlayan sevdama tüm tozları ben konduruyorum.sen susuyorsun.işin içinden çıkamayan ,gündelik mevzulara ölesiye takılı kalmış bu kadını yılgınlıkla seyrediyorsun.içinden çığlıklar atsan da duymuyorum.sadece kendi çığlığıma takılıyım.sadece ben varım bu evlilikte.sadece ben önemliyim.seni yok sayıyorum.

sen sen yine sen!en dipten en yüzeye yine yeniden çıkarıyorsun beni.tekrar hayat veriyorsun.bu da var bu da aslında bu diyorsun.gözlerim ne vakit kararsa senin içinde zerre ölmemiş aşktan bir tutam serpiyorsun ölü toprağıma.

hayır sevmiyorsun beni dedikçe yine bir şey oluyor yanılıyorum.benim seni sevdiğimden daha çok senin beni sevdiğine bin kez daha şahit oluyorum.

kötüyüm,cahilim,çekilecek dert değilim eteklerine yapışıyor ruhum.senden koparsam yaşam damarım kopacak biliyorum.BİZ düşüyor aklıma.20 sene evveli geçiyor gözümden perde perde."sen yorulma diye" yaptıkların bugün bile varken kendimi utanç dehlizlerinde buluyorum.

biliyor musun ,senin kadar beceremesem de kalpten sevmeyi ben hayatı seninle seviyorum.seninle yaşlanmak seninle ölmek istiyorum.ve itiraf ediyorum tüm şımarık hallerimi bana katlandığın için yapıyorum.
                                         
                                             Ve evet deliyim ,SENİ DELİCE SEVİYORUM!
                                               


Yorumlar

  1. Canımmm yine çok güzel yazmışsınnn
    sevgililer günün kutlu olsun
    öpüyorumm

    YanıtlaSil
  2. offfffffffffff Sevgi,
    Yıktın dağıttın beni...
    Bunu okuyunca kocan yaptığın tüm delilikleri unutur inan..
    Çılgın ama duygulu kadınsın vesselam..

    YanıtlaSil
  3. Bu yıl sevgililer gününün en sıradışı ve en samimi yazısı bu olsa gerek.

    YanıtlaSil
  4. offffffffffffff diyorum sevgi yağ naptın yine bize gece gece ben güya en güzel süprizimi hazırlamıştım tam tamına 15 yılın hatırına o ilk 14 şubatın sevdasına hazırdı herşey ama bütün bütün erşeylei içimden geçenleri bir bir yazdın naptık biz yaff ne yaptıkta böylesi çekilmez hal aldık her gün okuduğumuz şiirlerinde kaldıkta yeişeedikmi sevdalımıza gelemedikmi onarın bizi sevdiği bu zamana hep geç mi kaldık yoksa hep ilerimi atladık onu bilmiyorum lakin bildiğim tek şey içmde yüreğimde yaşadığım. sençok yaşa emi arkadaşım hemde hep aşk ile yaşa nereden nasıl tekrar getireceğiz bu deli kızların aklını başlarına bilmiyorum ama artık bir yolunu bulmanın zamanı geldide geçiyor bile :(

    YanıtlaSil
  5. deliii....
    :)))
    aşkk kokuyor bu satırların her birinde bee..:))
    rabbimm hiç ayırmasın o iki güzel yüreği...
    ve bu aşk,,nice sevda satırları yazdırsın bizim arkadaşımıza..;)

    YanıtlaSil
  6. Ve işte böyledir aşk insana yazdırır da yazdırır.
    Ve işte böyledir sevmek onu en deli en çekilmez haliyle bile kabul etmek.
    Allah ayırmasın canım..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

yaz şekerim ,ellerin dert görmesin:)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Biricik Gelinime Mektup

canım gelinim; seni şimdiden özledim.ne kadar şanslısın ki böylesi çatlak,patlak ,yusyuvarlak bir kayınvalide sahibisin.umarım senle tanışıncaya kadar dairesel ölçülerimi keskinleştirmiş oldukça kemiksi bir yapıya kavuşmuş olurum.yok eğer hala üç iks larç bir hal görürsen bünyemde sakın yüzüme vurmayasın zira bu benim barışmaya çalışıp ta bir türlü uzlaşamadığım tek uyuz yanımdır. umarım sarı saçlı ve kahverengi gözlüsündür.eğer değilsen en acilinden röfle yaptırmanı umuyorum.malumun üzere oğlum kendisi çiğ bir sarı oğlan olmasına rağmen saplantı derecesinde sarışın hastası.şükür ki yapay sarışınlığa da prim veriyor.es kaza sarışın olup da bir anda saçını kızıl mızıl yapayım demeyesin.kapının önüne konman an meselesidir.şahsen bu mealde kovulmanın eşiğine gelmiş bir ana olarak,bu sana naçizane bir dost uyarısıdır:))) güzel gelinim;oğlumu sevip aşık olmak gibi bir gaflete düştüğünün farkındayım.ee napalım gönül bu tabi ota da mota da hesabı:)kaşına mı gözüne mi hayran kaldın bilem

KREŞ

Evet ben işe kızımsa kreşe başladı. içimin burukluğu birazdan okuyacaklarınız olmasa kat be kat olurdu eminim.ve ben buruk muruk değilim esasen.iyi bile sayılırım. yıllar önce oğluş 3,5 iken (şimdi 10 yaşında) evimize hem yakın hem o yaşa göre uygun tek kreş vardı.o da şimdi kızımı verdiğim kreş.bina,yer aynı ama sahipleri tamamen değişmiş.bu durum beni rahatsız etse de yine tıpkı oğlumda yaşadığım lokasyon ve yaş sınır aralığı burayı bir daha seçmeme sebep oldu.ve iyi de oldu. gencecik ,çok candan bir öğretmenimiz var.grubundaki çocuklar hep benzer aylarda.20 aylık 18 aylık gibi.toplam 8 çocuk var sanırım. babamız öğretmen olduğu için 15 tatili fırsat bilerek ben işe dönüş yaptım kızımı da yarım günlük süreler halinde kreşe alıştırmaya başladık.bugün 3. gün ve gidişat umduğumdan da güzel . öğretmenimiz  çok hoş bir yöntem seçmiş.bir defterimiz var .her gün çocuğun gelişimi ve o gün yaptıklarıyla ilgli notlar tutuyor.ve yine her gün çocuğun çantasıyla eve gönderiyor.böylece a

Evlilikte Huzur:)

"Arkadaşları, yeni evli gence, bir çay sohbetinde: “Sen evleneli neredeyse bir sene oldu,  ama maşallah sizin evden çıt çıkmıyor, siz hiç tartışmaz mısınız?” diye sorarlar. “Hayır” diye cevaplar yeni evli genç ve ilave eder: “Akşam işten geldiğimde, kapı açılınca  hanıma şöyle bir bakarım. Eğer hanım, eteğinin ucunu belinde topladıysa bilirim ki hanımın  günü iyi geç ......memiş ve havası yerinde değil. Hiç ekmek, yemek sormadan usulca  mutfağa süzülür, aceleyle birkaç lokma atıştırır ve ortalıktan toz olurum. Olur ya bazen de  benim asabım bozuk olur. O zaman fesin püskülünü her zamankinin aksine soldan sarkıtırım.  O da bunu görür, asabi olduğumu anlar ve hiç sesini çıkarmaz, hemen yemeğimi, çayımı  hazır eder. Etrafımda pervane gibi döner. Bu nedenle biz hiç kavga etmeyiz.” Dinleyenlerden biri: “Peki birader, kapı açıldı, yenge eteğin ucunu belinde toplamış, sen de  fesin püskülünü soldan sarkıtmışsın. İki taraf da asabi, o zaman ne olacak?” diye sorm