Ana içeriğe atla

2011 yılının Alternatif Annesi benim,var mı itirazı olan:))

evettt nihayet tescillendi,ödüllendi okuduğunuz bu hatun.hiç öyle havaya filan girmeyin boşa en alternatif ben alternatif hihohaaaaa:)))

"nerden çıktı ayol bu afra tafra" diyenlere,"amaaan yemişim ödülünü hadi ordan" söylemi edenlere veyahut "afferin kız kedi olalı bir fare tutmuşsun yaftası yapıştıranlara işte şu linki sunmaktan şeref duyarım:))

siz bunu okuyadurun ,ben bu ara epey meşgul ve hastalık dolu hayatımı düzene koymaya çalışayım.hani derler ya geldi mi üst üste gelir diye aynen öyle oldu ve ben bayram ertesi habire rektefeye çekiyorum kendimi.

bel fıtığım sayesinde oturamaz,migrenim sayesindeyse okuyamaz hallere büründüm.üstüne pasta cila olarak babam ufak çaplı bir ameliyatın kollarına bıraktı kendini.çoluk çombalak ortada kalmasın diye bir de görümcemi getirdim taa sivas illerinden sazı çalına çalına:)

ev curcuna,kız bütün gün memme diye ağlıyor.kastettiği şey "anne" aslında.elinde terliklerim evden işe ya da hastaneye her çıkışımda arkam sıra beni sayıklıyormuş:(

yemelerden içmelerden geçti minik kızım,varsa yoksa "memme" ve gerçekten meme.hattı zatında tavır yapıyor haspam.ha bir de hafta sonu bütünleme belam var ona çalışmam lazım.daha kapak açmadım desem saçmalığın dik alası olacak eminim ama gerçek bu.

kafamı boşaltıp,sorunlu uzuvlarımı tamir ettikten sonra ve inşallah tez zamanda görüşmek üzere öpücüklere boğuyorum herkeşleri:))

Yorumlar

  1. ne itirazı efendim bizim ancak tebriğimiz olur :)))) bu ödülü fazlasıyla hakediyorsun, röportajını okudum ve çok beğendim :)

    YanıtlaSil
  2. Ben de bizzat tebrik ederim. Röportaj hakikaten güzel! Kızlar yorumlarınızı oraya yapın da herkes ama herrrkes okusun!
    Sevgi hanım, çok geçmiş olsun size ve umarım kısa zamanda bomba gibi olursunuz!
    Tüm ekipten sevgilerle!

    YanıtlaSil
  3. tabiki sensin
    canım kolay gelsin
    ve gecmiş olsun canım sitarem sevgi ve muhabbetlerle canım..

    YanıtlaSil
  4. Önce toptan bir geçmiş olsun,sonra da sınavda başarılar dileyeyim:)

    Sivas kelimesini görünce şimdiye kadar neden dikkatimi çekmedi diye de hayıflandım,hem yarı Sivas'lı hem Sivas mezunu birisi olarak :)

    YanıtlaSil
  5. ben seni çoktan tebrik etmiştimkiiii:)
    bi dolu da mail atmıştım sana, cevap yazmayınca heralde aöf sınavlarına çalışıyor (haftasonu olduğunu biliyorum çünkü) ya da beni pek sallamadı demiştim:D
    meğerse derdin telaşın çokmuş, geçmiş olsun..
    tebrikler tekrar..

    YanıtlaSil
  6. Hahahhhh :):) tebrik ettim seni ve çok güldüm yazına:)

    YanıtlaSil
  7. tebrik ederim Sevgicim ;) çok sevdindim senin için.

    YanıtlaSil
  8. tebrik ederim Sevgicim ;) çok sevdindim senin için.

    YanıtlaSil
  9. Tebrik ederim ve geçmiş olsun ve de kolay gelsin...:)

    YanıtlaSil
  10. Tebrikler canım, çok isabetli bir seçim ve tam sana yakışan bir röpörtaj olmuş, zevkle okudum.

    YanıtlaSil
  11. şekerler sağolun öperim hepinizi.



    mail filan görmez oldu gözüm hele de yüzde yüz nazıyla tavan yapan babamdan sonra tam dumura uğramış durumdayım.

    izin alıp eve mi gitsem işte durup o hengameden uzak mı dursam öyle karıştı aklım.püf:(

    YanıtlaSil
  12. bizim evde de sınav heyecanı var rabbim sınava girecek herkese kolaylıklar versin
    sanada her konuda kolaylıklar versin :)

    YanıtlaSil
  13. BOL SABIR,GÜÇLÜ BİR ZİHİN,VE ENERJİN DAİM OLSUN:)

    YanıtlaSil
  14. tebrikler:) hayırlı olsu:)

    YanıtlaSil
  15. tebriker...
    geçmiş olsun.
    vede sınav için başarılar :))

    YanıtlaSil
  16. Tebrik ediyor ve başarıların devamını diliyorum, Sevgicim.

    Ayrıca senden bir ricam var. Adres çubuğundaki faviconunu değiştirmişsin.Bir anlatsan nasıl yaptığını da, biz de öğrensek. Şimdiden teşekkürler, sevgiler..

    YanıtlaSil
  17. Tebrikler canim...Harika bir yaziydi zaten..

    YanıtlaSil
  18. çok mersii kızlaaar,nası şımarıyorum nası :))

    araştırmacı geliştirmeci annem;blogun tasarım(design)kısmını açtığımızda ekranın sol üst tarafında
    sık kullanılanları düzenle
    diye bir yer var.
    orayı tıklayınca
    Favori Simgesini Yapılandır
    yazısı çıkıyor.
    gözat
    kısmından bilgisayarda kayıtlı istediğimiz bir resmi/ikonu/grafiği seçiyoruz .ama uyarı olarak 100 kb tan büyük olmasın resim diyor.ona dikkat etmek lazım.
    böyle işte:))

    YanıtlaSil
  19. Ben de AlternatifAnne'deki yazıya yorum bırakarak tebrik ettiydim ama hazır böyle şımarma mooduna girmişken hadi bi daha söyleyeyim: Tebrikleeerrr!
    Ayrıca da, yazını copy-paste yapıp ilgileneceğini düşündüğüm tüm arkadaşlarıma mail attım. (Kaynak gösterdim valla billa)

    YanıtlaSil
  20. vaaay görkem gözlerim yaşardı,çok uzun zamandır bunca onore neyim edilmediydim:))
    yırtarım enginleri sığmam taşarım gayri:)

    YanıtlaSil
  21. Sevgicim, verdiğin bilgi için teşekkür ederim.Yeni çıkmış herhalde o. Sağol canım benim...

    YanıtlaSil
  22. Babana çok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim. Ve migren-bel olayları için sana da geçmiş olsun.
    Veeeeee tebrik ederim linki henüz okuyamadım ama gönüllerin alternatif annesi olman da yeter :)

    YanıtlaSil
  23. helal be kim tutar seni ..çok çok tebrik ederim geröekten çok güzel su gibiydi orayada yorum bıraktım zaten.hadiyende pek bir güzel.))

    YanıtlaSil
  24. Aaaaaaaaaaaaaaaa süper haber bu....çpok tebrik ederim...öperim..

    YanıtlaSil
  25. Canım tebrik ederim, Haketmiştin:)

    YanıtlaSil
  26. şimdi nasılsınız?
    geçmiş olsun cümleten.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

yaz şekerim ,ellerin dert görmesin:)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Biricik Gelinime Mektup

canım gelinim; seni şimdiden özledim.ne kadar şanslısın ki böylesi çatlak,patlak ,yusyuvarlak bir kayınvalide sahibisin.umarım senle tanışıncaya kadar dairesel ölçülerimi keskinleştirmiş oldukça kemiksi bir yapıya kavuşmuş olurum.yok eğer hala üç iks larç bir hal görürsen bünyemde sakın yüzüme vurmayasın zira bu benim barışmaya çalışıp ta bir türlü uzlaşamadığım tek uyuz yanımdır. umarım sarı saçlı ve kahverengi gözlüsündür.eğer değilsen en acilinden röfle yaptırmanı umuyorum.malumun üzere oğlum kendisi çiğ bir sarı oğlan olmasına rağmen saplantı derecesinde sarışın hastası.şükür ki yapay sarışınlığa da prim veriyor.es kaza sarışın olup da bir anda saçını kızıl mızıl yapayım demeyesin.kapının önüne konman an meselesidir.şahsen bu mealde kovulmanın eşiğine gelmiş bir ana olarak,bu sana naçizane bir dost uyarısıdır:))) güzel gelinim;oğlumu sevip aşık olmak gibi bir gaflete düştüğünün farkındayım.ee napalım gönül bu tabi ota da mota da hesabı:)kaşına mı gözüne mi hayran kaldın bilem

KREŞ

Evet ben işe kızımsa kreşe başladı. içimin burukluğu birazdan okuyacaklarınız olmasa kat be kat olurdu eminim.ve ben buruk muruk değilim esasen.iyi bile sayılırım. yıllar önce oğluş 3,5 iken (şimdi 10 yaşında) evimize hem yakın hem o yaşa göre uygun tek kreş vardı.o da şimdi kızımı verdiğim kreş.bina,yer aynı ama sahipleri tamamen değişmiş.bu durum beni rahatsız etse de yine tıpkı oğlumda yaşadığım lokasyon ve yaş sınır aralığı burayı bir daha seçmeme sebep oldu.ve iyi de oldu. gencecik ,çok candan bir öğretmenimiz var.grubundaki çocuklar hep benzer aylarda.20 aylık 18 aylık gibi.toplam 8 çocuk var sanırım. babamız öğretmen olduğu için 15 tatili fırsat bilerek ben işe dönüş yaptım kızımı da yarım günlük süreler halinde kreşe alıştırmaya başladık.bugün 3. gün ve gidişat umduğumdan da güzel . öğretmenimiz  çok hoş bir yöntem seçmiş.bir defterimiz var .her gün çocuğun gelişimi ve o gün yaptıklarıyla ilgli notlar tutuyor.ve yine her gün çocuğun çantasıyla eve gönderiyor.böylece a

Evlilikte Huzur:)

"Arkadaşları, yeni evli gence, bir çay sohbetinde: “Sen evleneli neredeyse bir sene oldu,  ama maşallah sizin evden çıt çıkmıyor, siz hiç tartışmaz mısınız?” diye sorarlar. “Hayır” diye cevaplar yeni evli genç ve ilave eder: “Akşam işten geldiğimde, kapı açılınca  hanıma şöyle bir bakarım. Eğer hanım, eteğinin ucunu belinde topladıysa bilirim ki hanımın  günü iyi geç ......memiş ve havası yerinde değil. Hiç ekmek, yemek sormadan usulca  mutfağa süzülür, aceleyle birkaç lokma atıştırır ve ortalıktan toz olurum. Olur ya bazen de  benim asabım bozuk olur. O zaman fesin püskülünü her zamankinin aksine soldan sarkıtırım.  O da bunu görür, asabi olduğumu anlar ve hiç sesini çıkarmaz, hemen yemeğimi, çayımı  hazır eder. Etrafımda pervane gibi döner. Bu nedenle biz hiç kavga etmeyiz.” Dinleyenlerden biri: “Peki birader, kapı açıldı, yenge eteğin ucunu belinde toplamış, sen de  fesin püskülünü soldan sarkıtmışsın. İki taraf da asabi, o zaman ne olacak?” diye sorm