Ana içeriğe atla

Biricik Gelinime Mektup


canım gelinim;
seni şimdiden özledim.ne kadar şanslısın ki böylesi çatlak,patlak ,yusyuvarlak bir kayınvalide sahibisin.umarım senle tanışıncaya kadar dairesel ölçülerimi keskinleştirmiş oldukça kemiksi bir yapıya kavuşmuş olurum.yok eğer hala üç iks larç bir hal görürsen bünyemde sakın yüzüme vurmayasın zira bu benim barışmaya çalışıp ta bir türlü uzlaşamadığım tek uyuz yanımdır.

umarım sarı saçlı ve kahverengi gözlüsündür.eğer değilsen en acilinden röfle yaptırmanı umuyorum.malumun üzere oğlum kendisi çiğ bir sarı oğlan olmasına rağmen saplantı derecesinde sarışın hastası.şükür ki yapay sarışınlığa da prim veriyor.es kaza sarışın olup da bir anda saçını kızıl mızıl yapayım demeyesin.kapının önüne konman an meselesidir.şahsen bu mealde kovulmanın eşiğine gelmiş bir ana olarak,bu sana naçizane bir dost uyarısıdır:)))

güzel gelinim;oğlumu sevip aşık olmak gibi bir gaflete düştüğünün farkındayım.ee napalım gönül bu tabi ota da mota da hesabı:)kaşına mı gözüne mi hayran kaldın bilemiyorum ama şahane şiirler yazarak seni tavladığına kalıbımı basarım.bir de nasıl derin bakıyor değil mi:)hediye vermeye ve almaya  bayıldığını sen de fark ettin mi?bayacak derecede aşkından bahsederse sıkılma emi.onu böyle kabul et ,bağrına bas.ne yaparsın işte fabrika çıkışı böyle:)

büyük ihtimalle sen bunu okurken zaten yüz bininci kavganızı yapmış olacaksınız.ve yine büyük ihtimalle on bininci kez "anne ,gürhan niye böyle"diyerek dert yanmak için başıma hoplamış olacaksın:)sana şimdiden bol sabırlar diliyorum.gazan mübarek olsun:)

inadından asla vazgeçmeyen,dediğim dedik ,öttürdüğüm düdük bu oğlanı ben adam edemedim sen nasıl edeceksin bilmiyorum.ya olduğu gibi kabul edeceksin yahut anasının evine geri yollayacaksın.mümkünse yollama,bizde "kullanılmış mal geri alınmaz":))))))


inatçılık,ben,ben hep ben duygu bozukluğu dışında bir de yeme sorunsalı olduğunu keşfetmişsindir muhakkak.ah be güzelim eşek kadar oğlan oldu aşamadık biz bu derdi.sen de aşamayacaksın biliyorum.ya ona ayrı kendine ayrı yemek yapma yoluna gideceksin ya da habire dışarıdan yiyeceksiniz.kesenize kuvvet ne diyeyim.sakın ha zırt pırt "git ananın evinde zıkkımlan"demeyesin.çünkü benim yaptıklarımı da beğenmiyor sıpa:))Allah bilhassa bu mevzuda sabırlar versin sana:))

tüm bunların ötesinde umarım Gürhanım hayallerine ulaşıp tanınmış bir araba yapımcısı olmuştur artık.ihtimal odur ki yurt dışında filan tanışmışsınızdır.aman kızım kalmayın oralarda.aynı şehir diye tutturmam lakin bari aynı ülkede olalım olur mu.hem seni hem oğlumu ara sıra görebileyim rahatça.

dilerim beni seversin ve iyi anlaşırız.hoş benim anlaşamadığım insan yoktur etrafımda.çenem de pek düşüktür,sevdiğin adam gibi:)ama kafa dengiyimdir bilesin.gezme dersen dibine kadar,yeme dersen alası,şarkı-türkü gırlası:)bilumum arkadaşlarının yanı sıra beni de bir arkadaş sayarsın inşallah.

şimdiden muhabbetinin özlemini duyar koklaya koklaya öperim,benim güzeller güzeli gelinim:)

Yorumlar

  1. deliiiiiiiiiiiiiiii:)))) ay ne güldüm ya..nerden geldi aklına şimdi böyle bi post atmak:)

    YanıtlaSil
  2. Ya çok komiksin, öldürdün beni yaa.. Gönül ota da konarmış boka da. Hay Allahım yaa:)

    YanıtlaSil
  3. dilek,aslı;bıktım ya küskün bıkkın yazı yazmaktan.öff ben daraldım siz de daralmayın gayri dedim.kötü mü ettim.ot-mot gerçekler acı be yavrum:))

    YanıtlaSil
  4. Allah tependen baksın e mi ahahahah deli kadın:)

    YanıtlaSil
  5. çok güldümm yaaaa süpersinn

    YanıtlaSil
  6. neval;sen damat için yazyol yakın ne de olsa:)))

    deliş;bana deli diyon ya kopuyorum haaa:)))

    muko;afiyet olsun:)

    YanıtlaSil
  7. aha hakket delisin ama süpersin çok güldüm ya süper:)

    YanıtlaSil
  8. kızım kafayı mı yedin oğlan daha 9 yaşında..yaşadı o gelin var ya..mis gibi yaşayacak..istersen benim kızı senin oğlana vereyim 1 yaş büyük ama idare ederler..:)

    YanıtlaSil
  9. mütemadiyen;DDD

    ayşen;bi hunim eksik:)

    tuğba;yedim,yedirdiler:)olsun belki erken evlenesi tutar belli mi olur:)senin kız sarışın mı,beyaz tenli mi ona göre:)))

    YanıtlaSil
  10. Süper kaynana olurmuşsun sen ya!Daha şimdiden özeleştiriler,anlayışlı,empatik haller.Ne diyeyim,senin gibisi dostlar başına :))
    özlem

    YanıtlaSil
  11. benim kız kışın sarışın yazın zenci gibi..bugün yayınladığım fotoğrafların en başında gs defterine yazı yazan benim kızım..beğenirsen anlaşırız:)))

    YanıtlaSil
  12. Çok hoş bir post olmuş. Çok güldüm okurken ;)) Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah hepimizi.. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  13. süper ya yazının başı kayınvalide dedim baktım evlat dokuz yaşında ama koptuğum yer kullanılan mal geri alınmaz demişiniz ya tamamdır:) allah sizide güldürsün

    YanıtlaSil
  14. Delisin sen ya:))) bakalım kapın çalınıp fikrin sorulacak mı, devir gümbür gümbür geliyor anne bak torunun diye gelivermesinler de..

    YanıtlaSil
  15. çok güzeeel :))) ne şanslı gelin olacak pehhh şimdiden mektuplar döşenmiş:)

    YanıtlaSil
  16. :)))) kahrolma, gelinine mektup yazmış, e tabi sen sevecksin di mi gelini? seninkini gördükten sonra kayınvalidelikte bir numara olursun artık:)

    YanıtlaSil
  17. özlem;olurum bence de.benden iyisini mi bulacak:)kendi zaaflarımı ve oğlumun uyuz yanlarını iyi bildiğimden farklı bir kaynana modeli çizerim sanırım.

    tuğba;valla yaşı gelince oğlanın kulağına su kaçırırım:)bak şunun kızı var şöyle böyle diye:)bi bakalım derse tıklatırız kapınızı hahahaaaaaa

    minişin annesi;sağolasın.inşallah hepimizi.

    mor menekşe;ben tez zamanda başımdan atma niyetindeyim:)))öyle 30una kadar tutmak istemem başımda.gitsin ve mümkünse geri gelmesin:))

    sinem;biliyorum canım deli olduğumu.asıl deli anne benim lakin isim hakkını mümine kullanıyor:)))))yaw zaten dikkat ettiysen işler olmuş bitmiş onun üzerine yazıyormuş gibi oldum yazımı.yani seçen seçmiş,hatta düğün dernek bile kurulmuş hesabı.amaaaan benim mıymıntı kendisini sevip evlenecek bir kız bulsa önce ben öpüp başıma koyacağım o derece:)))

    defnenin annesi;bence de şanslı.bulmuş benim gibisini.dünyada eşim benzerim yokinan:)))

    birdy;kız sen yaşıyon mu uyuss:))ben kayınvalidemden ne iyi ne kötü bişi .hasta garibim kendine yetmiyor.ben annemde görmediklerimi çocuklarıma yapma karrlılığındayım.inşallah sağlığım elveririr.

    YanıtlaSil
  18. ay alemsin diyeceğim de kaç kişiden duymuşsundur şimdi:))
    ama demeden edemeyeceğiM
    ALEMSİN:))))))))))))))))

    YanıtlaSil
  19. brgl;baktım delisin diyen çok alemsin diyen hiç yokmuş.ilksin şekerim:))valla 40 kişiye tamamlamaktan da korktum ha.maazallah kafada huniyle gezmek var işin ucunda:)

    YanıtlaSil
  20. sen ne tatlı ne şeker bir insansın gülsem mi onca gırgırın içinde ağlasam mı bilemedim ne diyeyim rabbim gönlüne göre versin okuduğun en güzel posttu tüm blogları katıyorum bunun içine

    YanıtlaSil
  21. sağolasın şerife amin inşallah

    YanıtlaSil
  22. Yani uzaktan da hafif biraz çatlak olduğunu seziyordum da şimdi tastamam anladım... İyiki kızım yok...

    YanıtlaSil
  23. filiz
    şaka yaptığını düşünmek istiyorum?!?!

    YanıtlaSil
  24. Ay bu yazıya bayıldım bayıldım,doğum yapınca kayınvalidem 'sen de benim gibi kaynana olasın' demişti.Artık duamıydı beddua mı bilmiyorum.Kaynana da olucaz valla.

    YanıtlaSil
  25. Owww öngörüye bak sen:)))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

yaz şekerim ,ellerin dert görmesin:)

Bu blogdaki popüler yayınlar

KREŞ

Evet ben işe kızımsa kreşe başladı. içimin burukluğu birazdan okuyacaklarınız olmasa kat be kat olurdu eminim.ve ben buruk muruk değilim esasen.iyi bile sayılırım. yıllar önce oğluş 3,5 iken (şimdi 10 yaşında) evimize hem yakın hem o yaşa göre uygun tek kreş vardı.o da şimdi kızımı verdiğim kreş.bina,yer aynı ama sahipleri tamamen değişmiş.bu durum beni rahatsız etse de yine tıpkı oğlumda yaşadığım lokasyon ve yaş sınır aralığı burayı bir daha seçmeme sebep oldu.ve iyi de oldu. gencecik ,çok candan bir öğretmenimiz var.grubundaki çocuklar hep benzer aylarda.20 aylık 18 aylık gibi.toplam 8 çocuk var sanırım. babamız öğretmen olduğu için 15 tatili fırsat bilerek ben işe dönüş yaptım kızımı da yarım günlük süreler halinde kreşe alıştırmaya başladık.bugün 3. gün ve gidişat umduğumdan da güzel . öğretmenimiz  çok hoş bir yöntem seçmiş.bir defterimiz var .her gün çocuğun gelişimi ve o gün yaptıklarıyla ilgli notlar tutuyor.ve yine her gün çocuğun çantasıyla eve gönderiyor.böylece a

Evlilikte Huzur:)

"Arkadaşları, yeni evli gence, bir çay sohbetinde: “Sen evleneli neredeyse bir sene oldu,  ama maşallah sizin evden çıt çıkmıyor, siz hiç tartışmaz mısınız?” diye sorarlar. “Hayır” diye cevaplar yeni evli genç ve ilave eder: “Akşam işten geldiğimde, kapı açılınca  hanıma şöyle bir bakarım. Eğer hanım, eteğinin ucunu belinde topladıysa bilirim ki hanımın  günü iyi geç ......memiş ve havası yerinde değil. Hiç ekmek, yemek sormadan usulca  mutfağa süzülür, aceleyle birkaç lokma atıştırır ve ortalıktan toz olurum. Olur ya bazen de  benim asabım bozuk olur. O zaman fesin püskülünü her zamankinin aksine soldan sarkıtırım.  O da bunu görür, asabi olduğumu anlar ve hiç sesini çıkarmaz, hemen yemeğimi, çayımı  hazır eder. Etrafımda pervane gibi döner. Bu nedenle biz hiç kavga etmeyiz.” Dinleyenlerden biri: “Peki birader, kapı açıldı, yenge eteğin ucunu belinde toplamış, sen de  fesin püskülünü soldan sarkıtmışsın. İki taraf da asabi, o zaman ne olacak?” diye sorm