Ana içeriğe atla

günümüz münümüz kutlu olsun topyekün

oğlumun hedayesi,babası hediye bulamayınca bunu yaptı yavruss:)

ha haaaaayt.günmüş.anne günü.oldu canımmm.bula bula pazar gününü mü bulmuş bu gıcık atalar.çok kınadım çoook.caaanım cumartesinin dibine beton mu döktüler de ayaklanamıyor.öff ve de püff.

koca kişisi elde kumanda formula 1 zımbırtısında,oğluş ve de komşunun oğluşu aynı hizada boy boy dizildiler kanepeye.olmaz ki ama.cık cık.bugün benim günüüümm.

gerçi her ne kadar koncam sabah kahvaltısında yine her pazar ritüelinde olduğu üzere sucuklu tostumu ve portakal suyumu hazır ve naaazır ettiyse de,akşam yıkanmış tabağı çanağı makineden dolaplara düzgün tertip koyduysa da,kirli bilumum mutfak zımbırtısını boşalan makineye yerleştirdiyse de,sofrayı toplayıp üstüne kahvemizi yaptıysa da,bin zahmetle renkli ve beyazları ayırarak  zavallı işaret parmağımla düğmesine basıp çalıştırdığım çamaşır makinesini yıkama bitince boşaltıp,balkondaki iplere -önce silerek- astıysa da ı ıhhh benim günümde oturmuş formula 1 izlemesine kafayı takmış durumdayım:)))

dün aldılar beni carrefoura götürdüler baba-oğul. "hadi sen kendine bir hediye seç -al,biz alamadık beğenmezsin diye sana bıraktık "demesinler mi:)"afferimmm" dedim."altı üstü bir cıncık boncuk da mı bulamadınız hayret bir şey ha" diyerek çıkıştım tabi.bozum oldular.oh olsun:))hiçbir şey almadım.gözüme tıkınmalık numuneler takıldı sürekli .ben de gittim üzerinde "canım annem"yazan bir pasta aldım:)) kendi kendine gelin -güvey olmak bu oluyor işte:)pastayı alalı daha 24 saat olmadı ama merak etmeyin ben bozulmadan tüketirim garibanı:)

off off diyeceğim o ki hayat pek zor.hele böyle bir koca kişisiyle daha bir zor üüüfff:)

Yorumlar

  1. ayy bencede teli anne..sitare şimdi senin bu gariban koca kişisiyse,ben merak ediyorum ya hu;yazdıklarının-hani eşinin yaptıkları-hiçbirini yapmayan benim yanımdaki şahısa ne denir??

    YanıtlaSil
  2. ayol adam gündelikçi gibi iş görmüş daha ne yapsın? bir tanesini bile yapmaz yapsa da 10 yıl söyler herhalde.

    YanıtlaSil
  3. çok tatlı sigortayı attırmalı seyredemesinler : )

    YanıtlaSil
  4. :)Evet bence de bugün senin günün. Ama baya bir baba oğul seni mutlu etmek için uğraşmışlar. Bunuda göz ardı etmemek lazım..

    YanıtlaSil
  5. deliş;ivitt,çok hem de:)

    zeynep;senin yanındaki şahıs amcaoğlun filan olmasın:))

    neval;ne yani sen şimdi o kocayı yanında mı taşıyorsun hep.cık cık cık:)

    mine;izlediler bitti şimdi de fener maçına bağlandılar:)

    asahhara;yok yok gözardı eder miyim hiç.

    ülkü;mersi şekerim senin de:)

    YanıtlaSil
  6. Bunlari bulamayanlar var...Lüffen :)

    YanıtlaSil
  7. Sitare,adamcağıza karşı hep böyle değilsin değil mi?Geçici bir hal değil mi?Yok hep böyleysen o adamcağızın ellerini bırak ayaklarını öpmek istiyorum çünkü.
    özlem

    YanıtlaSil
  8. Annelere bir öpücük bile yetiyor artıyor bile..

    YanıtlaSil
  9. seninde günün kutulu ve heeeep mutlu olsunnn cnm

    YanıtlaSil
  10. Ayıp ayıp adamcağız daha ne yapsın:))
    Anneler günün kutlu olsun canımcım:))

    YanıtlaSil
  11. şükret onu yapmışlar, biz de tık yoktu koca gün ben hatırlatmasam kutlayan da olmayacaktı herhalde, tüketim toplumunun eseriymiş bir bunu öğrenmiş benimkisi de başka laf yok, cık cık cık sus otur bakayım..

    YanıtlaSil
  12. inanmıyorum böyleleri varmı? ya:))))))
    biz neden göremiyoruz.bundan sonra senin yazdığın her şikayet kaydına bu kaydı okudda kendine gel diyeism var haberin ola.
    gerçk dimi hani rüya olur çimdik de atmıyoz burdan:))

    YanıtlaSil
  13. Beni kimse kutlamadı:((
    Anne de değilmişim eş de sanki sabaha davayı açacağım.

    Anneler günün kutlu olsun.

    YanıtlaSil
  14. ha ha...benimkilerde beni AVm'ye götürüp aynı muameleyi yaptılar:)))

    anneler günün kutlu olsun şeker:)

    YanıtlaSil
  15. Ya var böyle esler,hatta benimkisi yemekte yapar,ama bu kadar cok bildigi icin rahmetli kayinvalidemide aratmiyor degil hani bazen:))Sevgiler canim

    YanıtlaSil
  16. aaa yapma ama bak ne güzel tostun ve portakal suyun ayağına kadar gelmiş! bu en romantik hediye bence:)

    YanıtlaSil
  17. aa ben de oturup izlerdim valla yarışı. tv izletmediği için kuzucum onu da yapamadım. ayrıcaaaa bulaşıkları yıkadım,askıdaki çamaşırları katladım,yenilerini yıkadım,ütü yaptım. ne farkı kaldı anneler gününün diğerlerinden :))

    YanıtlaSil
  18. Bazılarına ne yapsan yaranılmaz zaten ;)

    YanıtlaSil
  19. herbirinize tek tek yanıt yazmadan(teker teker gelinn uleeyynn) toplu bir mesajım olacak:)

    yahu yerden yere vurdunuz beni haa:)şakaydı gülmek içindi nazlı cümlelerim.zaten neredeyse her lafın ardına gülücük koydum.pek teessüf ederim yani:))ayrıcana da koncama dedim yazdıklarınızı şaşırdı adamcağız:)))

    "iyi de sen bütün gece neredeyse hiç uyumadan bebeğe bakıyorsun,üstelik belinde çok kötü bir fıtık var.bunu bilmiyor mu arkadaşların" dedi.

    "biliyorlar aslında ama senin gibi bir koca örneği olmadığı için ellerinde azıcık kızdılar sanki bana" dedim .

    "sen dediklerimi yaz ,kızmasınlar "dedi:)))))

    yazdım günah benden gitti:)))

    YanıtlaSil
  20. serpil;bir üstte yazdığım yorumu oku, yolmıyım:))

    YanıtlaSil
  21. sen pasta almışsın bende o bile yoktu kocama hediye alması için fısat bırakmamışım e oda son güne hediye işini bırakırsa bende elimden geleni yaparım :) hediyesi çiçeksiz pastasız kuru kuru anneler günü geçirrdim :)

    YanıtlaSil
  22. ben anneler gününde kargalar botunu giymeden temizliğe girişiyorum. perde asmak için merdiveni geçirirken sevgili goncam utanma belası yardım etmek istiyor. ben as demediğim halde asmak istiyor. kırk laf söylüyor offluyor poffluyor sonuç akşam kapanmayan perde. halkalar yanlış yerlere takılmış. iş yaptı yani bana. anneler günüymüş peeehh

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

yaz şekerim ,ellerin dert görmesin:)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Biricik Gelinime Mektup

canım gelinim; seni şimdiden özledim.ne kadar şanslısın ki böylesi çatlak,patlak ,yusyuvarlak bir kayınvalide sahibisin.umarım senle tanışıncaya kadar dairesel ölçülerimi keskinleştirmiş oldukça kemiksi bir yapıya kavuşmuş olurum.yok eğer hala üç iks larç bir hal görürsen bünyemde sakın yüzüme vurmayasın zira bu benim barışmaya çalışıp ta bir türlü uzlaşamadığım tek uyuz yanımdır. umarım sarı saçlı ve kahverengi gözlüsündür.eğer değilsen en acilinden röfle yaptırmanı umuyorum.malumun üzere oğlum kendisi çiğ bir sarı oğlan olmasına rağmen saplantı derecesinde sarışın hastası.şükür ki yapay sarışınlığa da prim veriyor.es kaza sarışın olup da bir anda saçını kızıl mızıl yapayım demeyesin.kapının önüne konman an meselesidir.şahsen bu mealde kovulmanın eşiğine gelmiş bir ana olarak,bu sana naçizane bir dost uyarısıdır:))) güzel gelinim;oğlumu sevip aşık olmak gibi bir gaflete düştüğünün farkındayım.ee napalım gönül bu tabi ota da mota da hesabı:)kaşına mı gözüne mi hayran kaldın bilem

KREŞ

Evet ben işe kızımsa kreşe başladı. içimin burukluğu birazdan okuyacaklarınız olmasa kat be kat olurdu eminim.ve ben buruk muruk değilim esasen.iyi bile sayılırım. yıllar önce oğluş 3,5 iken (şimdi 10 yaşında) evimize hem yakın hem o yaşa göre uygun tek kreş vardı.o da şimdi kızımı verdiğim kreş.bina,yer aynı ama sahipleri tamamen değişmiş.bu durum beni rahatsız etse de yine tıpkı oğlumda yaşadığım lokasyon ve yaş sınır aralığı burayı bir daha seçmeme sebep oldu.ve iyi de oldu. gencecik ,çok candan bir öğretmenimiz var.grubundaki çocuklar hep benzer aylarda.20 aylık 18 aylık gibi.toplam 8 çocuk var sanırım. babamız öğretmen olduğu için 15 tatili fırsat bilerek ben işe dönüş yaptım kızımı da yarım günlük süreler halinde kreşe alıştırmaya başladık.bugün 3. gün ve gidişat umduğumdan da güzel . öğretmenimiz  çok hoş bir yöntem seçmiş.bir defterimiz var .her gün çocuğun gelişimi ve o gün yaptıklarıyla ilgli notlar tutuyor.ve yine her gün çocuğun çantasıyla eve gönderiyor.böylece a

Evlilikte Huzur:)

"Arkadaşları, yeni evli gence, bir çay sohbetinde: “Sen evleneli neredeyse bir sene oldu,  ama maşallah sizin evden çıt çıkmıyor, siz hiç tartışmaz mısınız?” diye sorarlar. “Hayır” diye cevaplar yeni evli genç ve ilave eder: “Akşam işten geldiğimde, kapı açılınca  hanıma şöyle bir bakarım. Eğer hanım, eteğinin ucunu belinde topladıysa bilirim ki hanımın  günü iyi geç ......memiş ve havası yerinde değil. Hiç ekmek, yemek sormadan usulca  mutfağa süzülür, aceleyle birkaç lokma atıştırır ve ortalıktan toz olurum. Olur ya bazen de  benim asabım bozuk olur. O zaman fesin püskülünü her zamankinin aksine soldan sarkıtırım.  O da bunu görür, asabi olduğumu anlar ve hiç sesini çıkarmaz, hemen yemeğimi, çayımı  hazır eder. Etrafımda pervane gibi döner. Bu nedenle biz hiç kavga etmeyiz.” Dinleyenlerden biri: “Peki birader, kapı açıldı, yenge eteğin ucunu belinde toplamış, sen de  fesin püskülünü soldan sarkıtmışsın. İki taraf da asabi, o zaman ne olacak?” diye sorm